Po úspešnom seráli Gomora sa Taliani rozhodli uviesť do kín celovečerný film

NETKY.SK • 12 December 2019, 22:14 • 2 min
Po úspešnom seráli Gomora sa Taliani rozhodli uviesť do kín celovečerný film

Úspešný taliansky seriál z prostredia neapolskej mafie Gommora ponúkne slovenským divákom už svoju 4. sériu. Okrem toho sa však do talianskych kín začiatkom decembra dostal aj celovečerný film, ktorý má dejovú spojitosť s týmto seriálom.

slovakia

left justify in out

Ikonický televízny seriál Gomorra, ktorý je v Taliansku považovaný za absolútny fenomén, ponúkne svojim fanúšikom okrem pripravovanej už 4. série aj celovečerný film. Prvý trailer filmu s názvom "Immortale" bol zverejnený na YouTube len počas minulého víkendu.

 

 

Ukážka z filmu
Krátka ukážka nám približuje Cira Di Marzia, postavu, ktorú hrá taliansky herec Marco D'Amore, ako klesá do hlbín Neapolského zálivu. Keď ho obklopí tma, vynoria sa zrazu spomienky. Zrazu počuť výkriky utekajúcich ľudí. Je rok 1980, zem sa trasie a budovy padajú. Z trosiek po zemetrasení počuť nárek malého dieťaťa. O desať rokov neskôr je to už mladý chlapec, ktorý sa musel počas svojho života pretĺkať ulicami neapolského podsvetia.
 

 

Spisovateľ Roberto Saviano
Film sa odohráva okolo mladej postavy ešte predtým, ako sa stal členom klanu Savastano. Nebolo by to po prvýkrát, čo sa filmový priemysel inšpiroval knihou Roberta Saviana. Prvá a navyše veľmi dobre spracovaná podoba prebehla v seráli Gomorra, ktorý už v roku 2008 režíroval Matteo Garrone.

 
img

 

Herecké obsadenie
Vo filme si okrem iného zahrajú aj Marianna Robustelli, Martina Attanasio či Gennaro di Colandrea. Vznikol v spolupráci so Sky TimVision a Beta Film. V Taliansku sa už premieta so súhlasom spoločnosti Vision Distribution.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stamm arrivann...!!!💣 Dal #5dicembre al cinema! #visiondistribution #marcodamore #Limmortale #skyatlantic

Príspevok, ktorý zdieľa Marianna Robustelli (@mariannarobustelli),

 

Seriál Gomora
Ako je už uvedené, film je odkazom na úspešný taliansky seriál Gommora. Seriál sa odohráva v prostredí talianskej mafie. Pietro je na čele neapolskej skupiny Savastano. Po jeho boku stojí stále verný pobočník Ciro. Pravidlá akými sa riadi podsvetie Neapolu však po čase akoby otvoria Cirovi oči.  
 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies