Ministerstvo hospodárstva pracuje na príprave nového webu pre podnikateľov

NETKY.SK • 14 Február 2018, 19:59 • 2 min
Ministerstvo hospodárstva pracuje na príprave nového webu pre podnikateľov

BRATISLAVA – Ministerstvo hospodárstva (MH) SR pracuje na príprave novej samostatnej webovej stránky pre podnikateľov.

slovakia

left justify in out

Jej cieľom by mala byť rýchla navigácia podnikateľských subjektov pri hľadaní vecne príslušných inštitúcií k vybranej problematike. Uviedol hovorca rezortu Maroš Stano v reakcii na vyjadrenie europoslanca Ivana Štefanca (KDH).

 

Podľa Stana by im webová stránka mala pomôcť aj pri orientácii v legislatíve. "V súčasnosti rezort pracuje na samotnom obsahu stránky, ktorú pripravuje v zmysle príslušnej úlohy vlády," konštatoval. Podnikatelia sa v súčasnosti môžu obracať na Slovak Business Agency (SBA), ktorej zakladajúcim členom spolu so Združením podnikateľov Slovenska a Slovenským živnostenským zväzom je MH SR, priblížil.

 

"Ide o kľúčovú a najstaršiu špecializovanú inštitúciu na Slovensku z hľadiska podpory malého a stredného podnikania," povedal Stano s tým, že SBA ponúka komplexnú pomoc a podporu začínajúcim aj etablovaným podnikateľom. Štefanec na stredajšej tlačovej besede povedal, že vláda SR má veľkú zodpovednosť za rozvoj malého podnikania a mala by zriadiť informačný portál pre podnikateľov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies