Minister vnútra Roman Mikulec z karantény odkazuje dôležité posolstvo

NETKY.SK • 24 November 2020, 14:00 • 2 min
Minister vnútra Roman Mikulec z karantény odkazuje dôležité posolstvo

Šéf rezortu vnútra sa dostal do karantény po tom, ako prišiel do kontaktu s osobou, ktorá bola pozitívne testovaná.

slovakia

left justify in out

Roman Mikulec o tom informoval na sociálnej sieti. „Nový pracovný týždeň som, bohužiaľ, začal doma, v karanténe, vzhľadom na to, že som v uplynulých dňoch prišiel do kontaktu s pozitívne testovaným na COVID-19,“ vysvetlil s tým, že vďaka technike bude stále v centre diania a nevynechal ani dôležité rokovanie.

 

 

„Som však rád, že sa dnešného, opäť mimoriadne dôležitého zasadnutia Ústredného krízového štábu, môžem zúčastniť prostredníctvom videa,“ vysvetlil šéf rezortu vnútra.

 

Roman Mikulec vyzval pri tejto príležitosti ľudí, aby boli maximálne zodpovedný. Aj sám svojím prístupom chce prispieť, aby sme nič nepodcenili. „Je naozaj dôležité, aby sme v takýchto chvíľach boli zodpovední a zostali doma, aj keď sa nám to možno práve nehodí,“ povedal s tým, že takto chránime seba, ale aj ostatných.

 

 

„Chránime tým ľudí v našej bezprostrednej blízkosti a práve táto ohľaduplnosť a spoločná zodpovednosť je kľúčom k zvládnutiu pandémie,“ uzavrel člen Matovičovho vládneho kabinetu.

 

V karanténe už boli predtým aj minister obrany Jaroslav Naď, ako aj samotný premiér Igor Matovič. Dezinfekčné gély a rúška si môžete kúpiť aj na shop.netky.sk. Prečítajte si aj o Jaroslavovi Naďovi, ktorý bol v karanténe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies