Hľadajú najhnusnejšiu spálňu: Výherca dostane novú posteľ

NETKY.SK • 10 September 2020, 13:06 • 2 min
Hľadajú najhnusnejšiu spálňu: Výherca dostane novú posteľ

Veľa ľudí využilo karanténu k poriadnemu generálnemu upratovaniu. Vo Veľkej Británii ale teraz hľadajú presný opak, tú najviac hnusnú spálňu, kde sa kopia hromady bielizne a prázdnych škatúľ od pizze. Na výhercu, najväčšieho britského bordeláru, čaká odmena v podobe novej postele.

slovakia

left justify in out

Bizarnú súťaž vyhlásila spoločnosť BedSOS, ktorá sa zaoberá práve predajom postelí, píše britský server Metro.

 

Stačí, aby ľudia zaslali fotografie svojich izieb a porota následne rozhodne, ktorá je najviac nechutná a špinavá. Jej majiteľ si tak zasluhuje novú posteľ v hodnote približne 300 eur.

 

 

Uzávierka je už budúci pondelok, do spoločnosti už vraj prišlo množstvo súťažných fotografií. "Za život sme toho videli už veľa, ale aj tak sme boli šokovaní stavom niektorých spální," uviedol výkonný šéf spoločnosti Danny Richmond.

 

 

Z fotografií, ktoré dorazili vidieť, že ľuďom sa doma kopia predovšetkým hromady špinavého prádla. Niekde sa vyhrabalo množstvo hračiek alebo sa rezignovalo na službu postele. V iných domácnostiach zasa koberec neprišiel už hodnú chvíľu do styku s vysávačom.

 

"Je jasné, že keď trávime oveľa viac času doma, môžu sa nám veci nakopiť viac ako obvykle, ale niektorí ľudia to posunuli na úplne novú úroveň," doplnil Richmond s tým, že ľudia aspoň uvidia, že nie sú jedinými bordelármi.

 

Vysvetlil, že uzávierka sa už blíži a na šťastlivého výhercu už čaká nová posteľ. "Možno ale budú musieť trochu upratať, než dorazí," uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies