Lietadlo Air India muselo pre problémy s motorom núdzovo pristáť v Rusku

NETKY.SK • 7 Jún 2023, 09:21 • 2 min
Lietadlo Air India muselo pre problémy s motorom núdzovo pristáť v Rusku

NAÍ DILLÍ/CHABAROVSK - Lietadlo spoločnosti Air India na linke z Naí Dillí do San Francisca muselo po technických problémoch s motorom núdzovo pristáť v Rusku. V stredu to oznámili indické úrady.

slovakia

left justify in out

Lietadlo typu Boeing 777 s 216 cestujúcimi a 16 členmi posádky na palube v utorok bezpečne pristálo na letisku Magadan na ruskom Ďalekom východe, uviedli predstavitelia aerolínií. Stroj mal "technické problémy s jedným z motorov". Lietadlo v súčasnosti podstupuje technické previerky a všetci pasažieri sú v bezpečí, uvádza sa vo vyhlásení.

 

Hovorca amerického ministerstva zahraničných vecí Vedant Patel vyhlásil, že na palube lietadla sa s najväčšou pravdepodobnosťou nachádzali aj občania Spojených štátov, nevedel však bezprostredne potvrdiť presný počet. Dodal, že podľa jeho informácií pošle spoločnosť Air India do Ruska náhradné lietadlo, aby mohli pasažieri pokračovať vo svojej ceste do USA. "Situáciu monitorujeme," vyhlásil Patel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies