Milan Staš ponúkol rezignáciu na post trénera Dukly Michalovce

NETKY.SK • 12 Január 2015, 14:30 • 2 min
Milan Staš ponúkol rezignáciu na post trénera Dukly Michalovce

MICHALOVCE - Milan Staš v pondelok predpoludním ponúkol rezignáciu z postu trénera prvoligového hokejového tímu Dukla Michalovce.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatštyriročný odborník sa má so zástupcami klubu stretnúť v utorok ráno. "Spojilo sa viacero faktorov. Na jednej strane sú to výsledky, ktoré nie sú ideálne. Na druhej strane sa vyskytli záležitosti, ktoré som nemohol ovplyvniť. Verím a som presvedčený, že v danom okamihu je moja rezignácia správne a najlepšie riešenie," povedal pre agentúru SITA Milan Staš. Rodák z Prešova prišiel do Michaloviec v júli 2014. Pôvodne mal na poste hlavného kormidelníka Michalovčanov pôsobiť Miroslav Ihnačák. No ten deň pred vstupom zmluvy do platnosti cúvol a prijal ponuku zo zahraničia.

 

Milan Staš v ročníku 2013/2014 viedol od novembra extraligovú Duklu Trenčín. Známy je najmä z pôsobenia na lavičke extraligového mužstva HC'05 Banská Bystrica. S "baranmi" počas štvorročnej spolupráce skončil dvakrát na 8. mieste, v sezóne 2009/2010 jeho zverenci v základnej časti obsadili druhú pozíciu a o rok neskôr si takmer vybojovali miestenku vo finále play-off a získali extraligový bronz. Neskôr odišiel Staš do poľského Sanoku a odtiaľ do extraligových Košíc. Niekdajší reprezentant Československa ako hráč pôsobil v Košiciach, Trenčíne či Trebišove, zahral si aj za nemecký Pfronten, rakúsky Zeltweg či srbský Partizan Belehrad. 

 

Michalovčanom v I. hokejovej lige aktuálne patrí 4. miesto so ziskom 67 bodov a už majú istotu prieniku do play-off. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies