Mercedes podpísal zmluvu s Bottasom aj na ďalší rok!

NETKY.SK • 7 August 2020, 20:18 • 2 min
Mercedes podpísal zmluvu s Bottasom aj na ďalší rok!

SILVERSTONE - Fínsky jazdec Valtteri Bottas bude jazdiť za „strieborné šípy“ aj v nadchádzajúcej sezóne, v priebehu týždňa to oznámil anglický tím so sídlom v Brackley.

slovakia

left justify in out

Bude to piata sezóna Bottasa vo farbách Mercedesu

Po prekvapivom odstúpení Nica Rosberga zo sveta motoršportu sa Valtterimu ponúkla šanca jazdiť za najlepší tím v kolotoči F1, svojimi výkonmi si toto miesto dokázal udržať a Mercedes ho odmenil zmluvou aj na ďalšiu sezónu. So 6-násobným majstrom sveta má Valtteri veľmi dobrý vzťah, čo je jeden z hlavných dôvodov prečo sa Mercedes rozhodol Bottasovi ponúknuť zmluvu aj na ďalší rok.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Valtteri Bottas (@valtteribottas),

 

"Sme nadšení, že Valtteri zostáva u nás ešte minimálne rok. Je pracovitý a čestný človek, ktorý má dobré vzťahy s každým v tíme vrátane Lewisa Hamiltona, čo nie je samozrejmé, keď obaja jazdci bojujú o titul majstra sveta," citovala agentúra DPA šéfa stajne Tota Wolffa.

 

Hülkenberg dostane šancu na repete

Po smolnom víkende, v ktorom nemecký jazdec Nico Hulkenberg nevyštartoval na nedeľňajšie preteky, bude mať už tento víkend šancu na repete.Aj napriek tomu , že mexický jazdec "Checo Pérez" mal test na COVID-19 negatívny, tím prezývaný "ružový mercedes" sa rozhodol nasadiť Hülkenberga aj do tohto víkendových pretekov na Silverstone. Možno práve tento víkend získa "Hulk" svoje vytúžené prvé pódium v F1tke.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona