VIDEO Mikovič s najkrajším gólom za mesiac marec

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 12:05 • 2 min
VIDEO Mikovič s najkrajším gólom za mesiac marec

TRNAVA - Futbalista účastníka najvyššej slovenskej súťaže FC Spartak Trnava Martin Mikovič získal za presný zásah do siete Banskej Bystrice v 21. kole ocenenie gól mesiaca marec.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, že ma to veľmi potešilo. Ďakujem fanúšikom. Je to pre mňa motivácia strieľať ďalšie," uviedol na fortunaliga.sk 24-ročný ofenzívny univerzál. Martin Mikovič má na konte v tejto sezóne Fortuna ligy sedem gólov a štatistiky si mohol obohatiť v piatkovom stretnutí 26. kola na trávniku lídra tabuľky AS Trenčín, v ktorom Trnavčania podľahli 0:1. V druhom polčase išiel sám na brankára domácich Igora Šemrinca. "Určite sa to dalo riešiť inak. Mohol som buď vystreliť, alebo zaseknúť, a keby ma dobiehajúci protihráč fauloval, bol by z toho pokutový kop. Je to škoda, čas sa však nedá vrátiť späť. Myslím si, že tú situáciu som pokazil," priznal sebakriticky trnavský rodák i odchovanec. "Trenčanov sme sa snažili napádať, hrali sme s nimi otvorený futbal, čo nedokáže hocikto," hľadal Mikovič pozitíva.

 

Disciplinárna komisia SFZ zobrala na vedomie žiadosť Martina Mikoviča a rozhodla podmienečne upustiť od výkonu zvyšku disciplinárneho opatrenia (jeden týždeň), a to od 16. apríla do 16. júla 2015. "V zápase som necítil herný výpadok, možno až v závere, keď mi dochádzali trochu sily. Veľmi som sa tešil, že môžem opäť hrať a pomôcť tímu. Duel nedopadol podľa našich predstáv, no nemáme sa za čo hanbiť," doplnil na fortunaliga.sk 24-ročný Trnavčan.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies