Mihajlovič našiel svoj tím, Montolivo pochválil Kucku

NETKY.SK • 14 September 2015, 11:50 • 2 min
Mihajlovič našiel svoj tím, Montolivo pochválil Kucku

MILÁNO - Inter Miláno zvíťazil nedeľňajšom stretnutí 3. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A nad mestským rivalom AC 1:0. Jediný presný zásah v stretnutí zariadil v 58. min krásnou ďalekonosnou strelou Kolumbijčan Fredy Guarín. Mužstvo AC Miláno nezvíťazilo nad sokom v posledných piatich dueloch, v ktorých figurovalo ako hosťujúci tím.

slovakia

left justify in out

Inter je po troch kolách jediným tímom Serie A s plným bodovým ziskom. Kouč "Nerazzurri" Roberto Mancini po stretnutí vyhlásil, že jeho mužstvo je predurčené bojovať v aktuálnej sezóne o majstrovský titul. "Nie je jednoduché zvíťaziť v milánskom derby hneď v 3. kole ligovej súťaže, pretože mužstvá ešte nie sú v úplnej hernej pohode. Niektoré veci v zápase sa nám vydarili, iné už menej. Ešte je príliš skoro hovoriť o zisku Scudetta (majstrovský titul v Taliansku, pozn.), prvé prognózy možno vysloviť až po odohratí 12 alebo 15 zápasov. Stále máme čo robiť, ešte sú tu Juventus, AS Rím a Neapol. Ostatné tímy sú možno v lepšej pozícii, aby vyhrali titul, ale my sme Inter a ideme do toho naplno," povedal Mancini pre Sky Sports Italia.


Jeho náprotivok Siniša Mihajlovič bol s výkonom mužstva spokojný napriek nulovému bodovému zisku. "V predošlom kole proti Empoli som nebol spokojný napriek víťazstvu, ale dnes som. Našiel som svoj tím. Za to, čo sme predviedli na ihrisku, sme si nezaslúžili prehrať. Ak budeme pokračovať týmto spôsobom, môžeme vyhrať veľa zápasov. Po troch zápasoch máme len tri body, ale dúfam, že s ďalšími duelmi budeme bodovať," cituje oficiálna stránka AC Miláno slová sbrského kouča Mihajloviča.


Premiérovo sa v milánskom derby predstavil slovenský reprezentant Juraj Kucka, ktorý v drese AC hral do 72. min. "Počínal si dobre," pochválil svojho kolegu zo stredu poľa kapitán Riccardo Montolivo.


Špecializovaný portál goal.com označil Kucku za jedného z troch najlepších hráčov na strane "Rossoneri", keď okrem 28-ročného rodáka z Bojníc ohodnotil 3,5 hviezdičkami aj Maria Balotelliho a Alessia Romagnoliho.


"Predviedol niekoľko dôležitých a silných šprintov. Pri jednom z nich ukážkovo eliminoval Juana," napísal na adresu Kucku spomenutý zdroj.


Prestížne meranie síl tímov zo štadióna San Siro malo slovenské zastúpenie po viac ako trinástich rokoch. Ešte v sezóne 2001/2002 nastúpil v slávnom derby vtedajší hráč Interu Miláno Vratislav Greško, ktorý 3. marca 2002 odohral pri víťazstve svojho mužstva (1:0) celé stretnutie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies