Miestny zväz SDKÚ-DS v Senici navrhuje za šéfa strany P. Freša

NETKY.SK • 11 Apríl 2012, 06:49 • 2 min
Miestny zväz SDKÚ-DS v Senici navrhuje za šéfa strany P. Freša

Miestny zväz SDKÚ-DS v Senici navrhuje za šéfa strany P. Freša

slovakia

left justify in out

img

Miestny zväz SDKÚ-DS v Senici navrhuje za predsedu strany šéfa Bratislavského samosprávneho kraja Pavla Freša. Jeho členovia o tom rozhodli dnes jednohlasne. TASR informoval predseda Miestneho zväzu SDKÚ-DS v Senici Lukáš Kamenistý.
      "Výsledky práce Pavla Freša a hlavne spôsob jeho práce predstavuje pre stranu nádej, že preferencie strany a volebný výsledok bude do najbližších volieb vyšší ako šesť percent," vysvetlil rozhodnutie miestneho zväzu jeho predseda Kamenistý.
      O novom vedení SDKÚ-DS rozhodnú delegáti straníckeho kongresu. Uskutoční sa 19. mája v Banskej Bystrici. Záujem o post šéfa strany zatiaľ oficiálne prejavila len podpredsedníčka Lucia Žitňanská. Frešo pre TASR pripustil, že chce byť súčasťou užšieho vedenia SDKÚ-DS. O tom, či bude kandidovať na najvyšší post, sa rozhodne podľa toho, ako sa bude vyvíjať diskusia vo vnútri strany.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies