Kotleba sa chcel dostať do parlamentu, no nastali komplikácie

NETKY.SK • 26 Apríl 2022, 19:12 • 2 min
Kotleba sa chcel dostať do parlamentu, no nastali komplikácie

Idem do roboty, ideme to vyskúšať. Pred parlamentom to vyhlásil predseda strany Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) a bývalý poslanec Marian Kotleba.

slovakia

left justify in out

O mandát poslanca prišiel právoplatným odsúdením Najvyšším súdom SR. Kotleba sa napokon do parlamentu nedostal, a to ani ako návšteva. Neposkytol totiž doklady, aby ho mohli na recepcii zapísať ako návštevníka.

 

img

 

Kotleba tvrdil, že mu neprišlo žiadne rozhodnutie o zániku mandátu poslanca. „O mandát sa dá prísť vtedy, keď o tom rozhodne štátna volebná komisia alebo ústavný súd v zmysle ústavy,“ namietal.

 

img

 

Zákony platia pre všetkých – jeden z obľúbených sloganov Kotlebu. Ale keď sa to začne týkať jeho, zrazu to neplatí. Ukážka toho, že zákony platia pre všetkých, len pre Mariana Kotlebu nie. Na sociálnej sieti to napísal podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽaNO).

 

 

Možno vás zaujme: Putin sa zastal krasokorčuliarky Valievovej. Doping nemá nič s jej vynikajúcim výkonom




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona