Real Madrid zdolal v príprave Manchester United, Dúbravka chytal za Newcastle

NETKY.SK • 27 Júl 2023, 08:45 • 2 min
Real Madrid zdolal v príprave Manchester United, Dúbravka chytal za Newcastle

HOUSTON - Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v prípravnom zápase v americkom Houstone nad Manchestrom United 2:0.

slovakia

left justify in out

"Biely balet" poslal do vedenia už v 6. minúte Jude Bellingham, pre ktorého to bol prvý gól v novom drese po prestupe za 114 miliónov dolárov z Borussie Dortmund. Dvadsaťročný anglický stredopoliar dostal prihrávku za obranu od Antonia Rüdigera, spracoval si ju a preloboval nového brankára United Andreho Onanu. V 89. minúte upravil na 2:0 Joselu, ktorý zakončil nožničkami center Lucasa Vazqueza.

V ďalšom zápase v Atlante remizovala Chelsea s Newcastlom United 1:1. Blues poslal do vedenia Nicolas Jackson, no v nadstavenom čase prvého polčasu vyrovnal Miguel Almiron. Slovenský brankár Martin Dúbravka odohral prvý polčas.

V Los Angeles zvíťazil Arsenal nad Barcelonou 5:3, dva góly anglického tímu strelil Leandro Trossard.

Príprava: Real Madrid - Manchester United 2:0 (1:0) Góly: 6. Bellingham, 89. Joselu Chelsea FC - Newcastle United 1:1 (1:1) Góly: 12. Jackson - 45.+4 Almiron /Dúbravka za hostí do 46. min/ Arsenal FC - FC Barcelona 5:3 (2:2) Góly: 13. Saka, 43. Havertz, 56. a 78. Trossard, 90. Vieira - 7. Lewandowski, 34. Raphinha, 88. Torres.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Goal.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies