Messi údajne poradil Mbappému prestup do Madridu, Real ponúka neuveriteľných 120 mil €

NETKY.SK • 22 Jún 2023, 20:00 • 2 min
Messi údajne poradil Mbappému prestup do Madridu, Real ponúka neuveriteľných 120 mil €

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid by mohol získať útočníka Kyliana Mbappeho ešte počas tohto leta. Prestup Mbappého k španielskemu majstrovi mu údajne poradil aj Lionel Messi.

slovakia

left justify in out

Španielsky futbalový klub Real Madrid by mohol získať útočníka Kyliana Mbappeho ešte počas tohto leta. V televíznej debate El Chiringuito to uviedol bývalý brankár Francisco "Paco" Buyo.

 

Paríž St. Germain chce podľa neho za francúzskeho útočníka zinkasovať 200 miliónov eur, pričom Real ponúka 120 miliónov. Prestup k španielskemu majstrovi mu podľa portálu defensacentral.com poradil aj Lionel Messi. Buyo uviedol, že celá transakcia by sa mala uskutočniť do 23. júla. O budúcnosť Mbappeho sa pri odchode z PSG zaujímal aj Messi. Španielsky portál uverejnil slová Argentínčana, ktoré mu údajne adresoval: "Bol by som radšej, keby si išiel do Barcelony, ale ak chceš ísť do Madridu, urob to. Zaslúžiš si byť súčasťou víťazného projektu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies