Boris Kollár rázne: „Tento cirkus musí skončiť!"

NETKY.SK • 27 Júl 2022, 20:30 • 2 min
Boris Kollár rázne: „Tento cirkus musí skončiť!"

BRATISLAVA - Predseda parlamentu a hnutia Sme Rodina Boris Kollár sa ešte v nedeľu v politickej diskusii vyjadroval o svojich koaličných partneroch celkom zmierlivo, dnes však rozhodne pritvrdil.

slovakia

left justify in out

Predseda hnutia Sme Rodina dnes pre Denník N povedal, že sa jeho hnutie posilní o troch nezaradených poslancov. Novými členmi budú Ján Krošlák a Romana Tabák, ktorí sa do parlamentu dostali na kandidátke hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti  a Jozef Šimko, ktorý kandidoval za Ľudovú stranu Naše Slovensko. Predseda strany Sme rodina Boris Kollár ich chce predstaviť začiatkom septembra.

 

 

Zo sveta: Peskov: Plynu v Európe by bolo viac, keby nám v tom sama Európa nebránila

 

img

 

 

Pre Denník N sa vyjadril aj ku koaličným partnerom a tentoraz trochu inak ako sme uňho zvyknutí. 

 

„Obaja by si sadli do poslaneckých lavíc, jeden by ovládal 20-členný poslanecký klub, druhý 48-členný a boj by pokračoval v parlamente. Cirkus by sa preniesol tam a opäť by jednému alebo druhému neprechádzali zákony. Pomohlo by, keby obaja navždy zmizli z politiky,“ uviedol šéf parlamentu v rozhovore. 

 

img

 

Kollárove hnutie Sme Rodina tiež zverejnilo ostrý status na sociálnej sieti. 

 

„5 MILIÓNOV ĽUDÍ TRÁPIA INÉ PROBLÉMY, NEŽ SPOR 2 PÁNOV!
Dvíhajú sa úrokové sadzby, rastú ceny potravín. Jediné, čo nevidíme rásť, je chuť pána Sulíka s pánom Matovičom ich riešiť. Slovensko potrebuje silnú vládu, ktorá urobí pre ľudí maximum. No pre všetkých 5 miliónov ľudí. Nemôžeme sa dookola točiť len okolo nich dvoch,"
uvádza hnutie na svojej stránke. 

 

Mohlo by vás zaujímať: Róbert Fico reaguje nielen na kroky Ukrajiny. Prečo nás podľa šéfa Smeru čakajú krušné chvíle?

 

Predseda parlamentu neskôr svoje slová pre Denník N vysvetľoval na Facebooku.

 

My nehovoríme ze Sulík musí odísť alebo že Matovič musí odísť. My nehovoríme, že chceme ďalšie ministerstvo. Nie. My chceme dovládnuť a naplniť program, ktorý sme sľúbili ľuďom. Toto je pre mňa dôležité a nie nejaké osobné spory," napísal Boris Kollár.  

 

Najnovšie správy: Slovenský plynárenský priemysel prináša zlú správu!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies