Medzinárodné letecké dni nezrušia, letecká šou bude podľa plánu

NETKY.SK • 21 August 2015, 19:25 • 2 min
Medzinárodné letecké dni nezrušia, letecká šou bude podľa plánu

BANSKÁ BYSTRICA – Medzinárodné letecké dni (MLD) SIAF 2015 na Sliači, ktoré sú najväčšou leteckou udalosťou na Slovensku, sa pre tragickú udalosť pri obci Červený Kameň, nezrušia.

slovakia

left justify in out

"V súvislosti s leteckým nešťastím pri obci Červený Kameň si dovoľujeme vyjadriť úprimnú sústrasť rodine a blízkym obetí. Aj napriek smutnej udalosti sa tohtoročné Medzinárodné letecké dni SIAF 2015 uskutočnia. Informácie o zrušení leteckých dní, ktoré odzneli v médiách tesne po tragédii, sa netýkajú MLD SIAF 2015," informovali organizátori vo svojom stanovisku.

 

 

 

Podľa nich prípravy na veľkolepú leteckú šou na sliačskom letisku vrcholia a všetci zainteresovaní sa usilujú urobiť maximum preto, aby sa podujatie stretlo s čo najlepším ohlasom. Celý tím sa na návštevníkov teší a na Leteckej základni Sliač privíta v termíne od 29. do 30. augusta všetkých avizovaných hostí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies