ME16: Kováčik o zrušenom lete do Bordeaux: Je nám to veľmi ľúto

NETKY.SK • 12 Jún 2016, 09:35 • 2 min
ME16: Kováčik o zrušenom lete do Bordeaux: Je nám to veľmi ľúto

BORDEAUX - Slovenský futbalový zväz a SFZ Marketing vydali stanoviská k zrušenému letu z Bratislavy do Bordeaux na sobotňajší zápas EURO 2016 proti Walesu.

slovakia

left justify in out

Slovenskí fanúšikovia si zakúpili zájazd cestovnej kancelárie FutbalTour.sk na úvodný duel zverencov trénera Jána Kozáka. Jeden z troch charterových letov však do dejiska neodletel pre technickú poruchu.

 

"Je nám to naozaj veľmi ľúto, čo sa stalo. Chceli sme vyjsť v ústrety našim futbalistom a ich rodinným príslušníkom. Ponúkli sme im let deň pred zápasom, ktorý organizoval Slovenský futbalový zväz. Keďže však chceli ísť v deň zápasu, bola im ponúknutá možnosť odletu prostredníctvom inej organizácie. To, že sa tento let neuskutočnil, sme nevedeli ovplyvniť. Napriek tomu nás vzniknutá situácia veľmi mrzí," povedal pre futbalsfz.sk prezident SFZ Ján Kováčik.

 

Výkonný riaditeľ SFZ Marketing Jaroslav Šišolák na margo nepríjemnej udalosti uviedol. "Už začiatkom roka sme urobili predbežný prieskum, aby sme charterové lietadlo vedeli zorganizovať sami v cenových reláciách, ktoré by boli prístupné všetkým, keďže ceny počas ME rapídne vzrástli. Na ponuku, ktorú sme spravili pre rodiny hráčov a ďalších členov SFZ, nezareagovalo dostatočne veľa ľudí, takže sme nemohli zaplniť vlastné lietadlo. Jedine od cestovnej kancelárie Futbaltour sme dostali ponuku, aby sme od nej kúpili určitý počet leteniek. Okrem rodinných príslušníkov hráčov sme v skupine mali aj ďalších, pre nás veľmi dôležitých ľudí. To, že sa lietadlo pokazilo, nedokážeme ovplyvniť. Podľa informácií Futbaltouru, zodpovední nedokázali v takom krátkom čase zabezpečiť náhradný stroj. Mrzí nás to, ale v tomto prípade sme tiež len poškodený klient. My sme len kúpili letenky od Futbaltouru, neboli sme teda organizátor zájazdu, sme klient, ktorý pozval svojich ľudí do Francúzska. Lietadlom mal odletieť aj náš kolega z medzinárodného oddelenia, ktorý riešil náhradu škody. Nejaké dodatočné plnenie však budeme riešiť až priamo po zápase s Walesom."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies