McGregor sa pripravuje na letný návrat do UFC

NETKY.SK • 22 Január 2022, 11:28 • 2 min
McGregor sa pripravuje na letný návrat do UFC

Írsky bojovník Conor McGregor sa v júlovom zápase s Dustinom Poirierom škaredo zranil a bolo jasné, že ho v akcii dlhší čas neuvidíme. Majiteľ UFC Dana White sa teraz nechal počuť, že by jeho zlatý chlapec mohol byť pripravený nastúpiť do klietky v období leta.

slovakia

left justify in out

McGregor nebude na rozhodujúci súboj s Poirierom na turnaji UFC 264 spomínať v najlepšom, pretože si dosť nepekným spôsobom zlomil nohu. Po nešťastnej udalosti sa okamžite začalo špekulovať o jeho budúcnosti v MMA. Keď sa totiž pozrieme na jeho posledné štyri zápasy, zistíme, že má nelichotivú bilanciu troch prehier a jedného víťazstva. Ír je však aj napriek rozporuplnej forme stále najväčšou hviezdou organizácie a jeho zápasy priťahujú obrovskú pozornosť.

 

 

„Nedávno som s ním hovoril, jeho návrat by mohol prebehnúť v lete. Až do 2. mája máme zápasy naplánované, v najbližších týždňoch mu ale zavolám a zistím, ako sa cíti,“ prezradil White v rozhovore pre The Jim Rome Show.

 

McGregor by chcel po návrate vyzvať na titulový zápas Charlesa Oliveiru, tento scenár je však nepravdepodobný. Vidieť by sme mohli rozhodujúci duel s Nateom Diazom, ktorý v roku 2016 uštedril McGregorovi vôbec prvú porážku v UFC. O pár mesiacov neskôr sa stretli opäť a víťazom sa stal rodák z Dublinu, ktorý triumfoval na body.

 

 

Diaz by si ale rád zmeral sily s Poirierom, ktorý po triumfe nad McGregorom nedokázal pokoriť šampióna Oliveiru. Obaja bojovníci nedávno kritizovali majiteľa UFC kvôli tomu, že ich súboj prehliada. "Netvrdím, že nemáme záujem o duel Diaz vs Poirier. No aktuálne máme rezervované termíny do 2. mája. Nefunguje to tak, že chlapci si povedia, že niečo chcú a my to hneď zorganizujeme," ohradil sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies