Moniku Jankovskú museli dnes hospitalizovať na bratislavských Kramároch

NETKY.SK • 31 Máj 2021, 12:31 • 2 min
Moniku Jankovskú museli dnes hospitalizovať na bratislavských Kramároch

BRATISLAVA - Bývalá sudkyňa a štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti SR Monika J. bola hospitalizovaná dnes ráno v nemocnici na bratislavských Kramároch. Ako informovala televízia TA3, Monika J. bola v zlom zdravotnom stave. Túto informáciu televízií potvrdil advokát Moniky J. Peter Erdős.

slovakia

left justify in out

Bývalá sudkyňa a štátna tajomníčka bola prepustená z výkonu väzby z väzenskej nemocnice v Trenčíne 26. mája. Do väzenskej nemocnice ju hospitalizovali potom, čo sa vo februári vo väznici v Banskej Bystrici pokúsila o samovraždu.

 

img


Po prepustení z väzenia mala Monika J. na nohe monitorovacie zariadenie. Jeho nainštalovanie nariadil sudca pre prípravne konanie v kauze Búrka. Z väzby bola prepustená na základe rozhodnutia dozorujúceho prokurátora z kauzy Fatima.

 

Monika Jankovská opúšťa múry väznice, dôvod na jej väzbu pominul

 

Najvyšší súd zamietol stažnosť prokuratúry proti nerozšíreniu dôvodov väzby Moniky Jankovskej


Monika J. bola zadržaná minulý rok v marci, a to v súvislosti s justičnou korupčnou kauzou. V rámci policajnej akcie s krycím názvom Búrka bolo spolu s bývalou štátnou tajomníčkou obvinených aj ďalších 12 sudcov.

 

AKTUALIZÁCIA: NAKA zadržala Roberta Krajmera, dôvodom je Jankovskej prípad

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies