McDonald's investuje 500 mil. eur do modernizácie reštaurácií v Nemecku

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 12:21 • 2 min
McDonald's investuje 500 mil. eur do modernizácie reštaurácií v Nemecku

BERLÍN - Americký reťazec s rýchlym občerstvením McDonald's dnes oznámil, že investuje 500 miliónov eur do modernizácie svojich reštaurácií v Nemecku. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Vedenie spoločnosti uviedlo, že prvých 72 prevádzok v Nemecku sa už zmenilo na "reštaurácie budúcnosti". Od dnešného dňa tak ponúkajú hamburgery na zákazku, teda s obsahom presne podľa želania klientov. A sú vybavené aj herňami pre deti.

 

Americký reťazec už niektoré novinky, ako napríklad hamburger s ingredienciami presne podľa želania klienta, zaviedol v Ázii aj vo viacerých mestách v severnej Amerike.

 

McDonald's má v Nemecku 1472 prevádzok a väčšinu z nich chce zmodernizovať do konca roka 2019.

 

Vlani dosiahol McDonald's v nemeckých reštauráciách tržby vo výške 3,08 miliardy eur, ale čelí čoraz tvrdšej konkurencii lokálnych reštaurácií, ktoré prišli s ponukou "gurmánskych" hamburgerov z domácich surovín.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies