Matovič s kritikou Smeru: Fico je absolútne zlo, to my pomáhame občanom, aby sa mali lepšie

NETKY.SK • 15 August 2022, 08:09 • 2 min
Matovič s kritikou Smeru: Fico je absolútne zlo, to my pomáhame občanom, aby sa mali lepšie

BRATISLAVA - Predseda OĽaNO na sociálnej sieti zareagoval na včerajšie vystúpenie Roberta Fica v diskusnej relácii.

slovakia

left justify in out

Šéf opozičného Smeru-SD sa v relácii TA3 V politike ostro vyjadril nielen k polícii a Štefanovi Hamranovi, ale i k súčasnej vláde Eduarda Hegera. Odpoveď na seba nenechala dlho čakať, ozvala sa Veronika Remišová i Igor Matovič, jeden z hlavných aktérov aktuálnej vládnej krízy. Vo svojom statuse vyzdvihol i prednosti svojej strany a uviedol, že „on a jeho hnutie plnia to, čo sľúbili občanom."

 

Zo sveta: Kissinger: Amerika stojí na prahu vojny s Čínou a Ruskom

 

obrazok

 

„Nekradneme. Nedovolíme kradnúť. Neberieme úplatky. Nekryjeme korupciu. Netunelujeme štátne podniky a eurofondy. Nemáme čierne financie. Nekupujeme si novinárov. Nemáme za sebou žiadne médium. Nekupujeme si pochlebovačné články za nezmyseľnú štátnu reklamu. Neslúžime oligarchom. Nevyjednávame s mafiou. Nebudeme v koalícii so Smerom, Hlasom, ĽSNS a Republikou. Nebránime polícii robiť si svoju prácu. Nezneužívame OČTK na boj voči svojim politickým oponentom. Nedohodujeme špinavé kšefty v prítmí luxusných reštaurácií či na exotických dovolenkách," napísal minister financií. 

 

obrazok

 

„Toto nie je zmena? Toto je revolúcia! Toto sme Vám sľúbili. Toto je OĽaNO. Sme jednoducho chybou v systéme. Piesok v dobre namastenom súkolí korupcie. Preto im smrdíme a zavadziame. Preto ten sústavný lynč, ponižovanie, šikana a nenávisť od prvého dňa po voľbách. 25 miliárd eur len z európskych zdrojov v nasledovných piatich rokoch je strašne veľké lákadlo na to, aby im nejaká banda bláznov, ktorí nechcú hrať ich špinavú hru, zavadzala. Robia preto čokoľvek, aby protikorupčné hnutie OĽaNO potupili a zničili … a povalili vládu. Všetky zbrane a zákerné ťahy dovolené … a nám nezostáva iné, ako ten sústredený tlak mafie a ich užitočných idiotov v politike a médiách ustáť,“ pokračoval Igor Matovič. 

 

O Ficovi

 

Predseda OľaNO sa vyjadril i k šéfovi Smeru, ktorý aktuálne zbiera podpisy na vypísanie referenda o predčasnom konci vlády Eduarda Hegera. 

 

„Spravodlivosť by bola veľmi rada, ak by si človek, ktorý ju vydal do područia nitrianskej mafie, prestal o ňu vytierať obsah svojich otvorov. Štvanica zaujatých novinárov od prvého dňa, keď zostali mimo ich vysnívanci, voči nepohodlným členom vlády a koalície spôsobila plíživú legitimizáciu absolútneho Zla. Gratulujem," uzavrel minister financií. 

 

Z domova: Čaká nás cez zimu osemnásť stupňov v obývačke?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies