REPORTÁŽ: Večer s Tysonom Furym a rozprávaním jeho životného príbehu motivoval mnohé známe osobnosti

NETKY.SK • 28 Jún 2019, 17:00 • 2 min
REPORTÁŽ: Večer s Tysonom Furym a rozprávaním jeho životného príbehu motivoval mnohé známe osobnosti

PRAHA - Svetový boxerský šampión, ktorý v ringu takmer ukončil dlhoročnú kariéru, a ktorý skoro prišiel o svoj život. Tyson Fury, ktorý je držiteľom svetového comebacku za rok 2018 po svojom návrate, rozprával svoj životný príbeh. My sme boli pri tom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tyson Fury rozprával svoj neobyčajný životný príbeh. Príbeh o živote v ringu i mimo neho. Galavečera sa zúčastnili mnohé známe osobnosti.

 

Jednou z nich bola aj Patrícia Vitteková, ktorá bola zo životnej cesty Tysona Furyho nadšená: "Mňa zaujalo veľmi to, že sa nehanbil priznať, že bol niekedy na dne, no nevzdal to... Žijeme vo veľmi rýchlej dobe, a nemyslím, že je jediný, ktorý si zažil niečo podobné."

 

Patrícia sa tiež priznala, že píše knihu, o tom, ako nafukovali jej udalosti zo života médiá a nebolo to vôbec ľahké.

 

Attila Végh zhodnotil večer na jednotku a priznal, že mal pri rozprávaní jeho príbehu zimomriavky. Na večeri s Tysonom Furym bol aj Rytmus a známy MMA fighter Vémola či bojovníčky najkrajšieho zápasu roka projektu OKTAGON Y. 

 

 

Hlavný organizátor Pert Větrovský hodnotí večer famózne: "Tyson Fury ukázal to čo sme cakali, ja som jeho show však už videl, a som rád, že to mohli vidieť aj ľudia v Česku."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies