Mastercard pre Slovensko a Českú republiku má nového obchodného riaditeľa

NETKY.SK • 4 September 2023, 15:15 • 2 min
Mastercard pre Slovensko a Českú republiku má nového obchodného riaditeľa

Obchodným riaditeľom spoločnosti Mastercard pre Slovensko a Českú republiku bol k 1. septembru vymenovaný Tomáš Chumchal. Vo svojej funkcii bude zodpovedný za predajnú stratégiu a riadenie obchodných tímov v oboch krajinách.

slovakia

left justify in out

Tomáš Chumchal nastúpil do spoločnosti Mastercard v roku 2021. Ako obchodný manažér mal doteraz na starosti spoluprácu s kľúčovými českými bankami. Pred nástupom do Mastercard pôsobil v Luxembursku, kde riadil obchodné partnerstvá so spoločnosťami ako Amazon Web Services, na Slovensku, v Českej republike, v Maďarsku a na Malte. Predtým pracoval 8 rokov pre spoločnosti pôsobiace v oblasti IT a technológií.

Tomáš vyštudoval Vysokú školu banskú – Technickú univerzitu Ostrava, rád športuje, voľný čas trávi najradšej so svojou rodinou alebo na horách a rád by pokoril Korunu Európy, teda zdolal najvyššie horské vrcholy všetkých európskych krajín. 

O spoločnosti Mastercard (NYSE: MA)
Mastercard je technologická spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou v oblasti sprostredkovania platieb. Zaisťovaním bezpečných, jednoduchých, chytrých a ľahko dostupných platobných transakcií Mastercard podporuje a prepája inkluzívnu digitálnu ekonomiku prospešnú všetkým, kdekoľvek na svete. Inovácie a riešenia využívajúce zabezpečené dáta a siete, partnerstvá a energie spoločnosti Mastercard pomáhajú jednotlivcom, finančným inštitúciám, vládam i firmám napĺňať bez zvyšku ich potenciál. Firemná kultúra spoločnosti a všetko, čo Mastercard robí vo vnútri a navonok, sa riadi firemným kvocientom slušnosti. So spoločnosťou Mastercard je možné sa spojiť vo viac ako 210 krajinách a oblastiach. Mastercard vytvára udržateľný svet, v ktorom sa všetkým ponúkajú možnosti na nezaplatenie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Foto: pixabay
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies