Leicester príde na niekoľko týždňov o svojho top kanoniera

NETKY.SK • 22 Január 2021, 20:44 • 2 min
Leicester príde na niekoľko týždňov o svojho top kanoniera

ANGLICKO - Niekoľko týždňov si od súťažného futbalu oddýchne útočník anglického klubu Leicester City Jamie Vardy. Tridsaťštyriročného zakončovateľa totiž čaká operácia pruhu. Informáciu priniesol web BBC Sport.

slovakia

left justify in out

Takmer na čele 

S jedenástimi presnými zásahmi najlepší strelec klubu v tejto sezóne drží Leicester City v kontakte s čelom tabuľky Premier League, "líšky" sú priebežne tretie a na vedúci Manchester United strácajú len dva body.

 

img


Problémy mal Vardy už dlhší čas. "Ostatných niekoľko mesiacov sme situáciu riešili. Nastal však okamih, kedy už nebolo možné to ďalej naťahovať. Do konca sezóny však ešte zostáva dostatok času, aby sa vrátil na ihrisko a strieľal góly," vyhlásil tréner Brendan Rodgers.

 

Stojí to na iných útočníkoch 

V útoku sa teraz bude spoliehať na Španiela Ayozeho Péreza a Nigérijčana Kelechiho Iheanacha. Obaja však v tomto ročníku strelil len po jednom góle.

 


Rodgers je v tomto smere optimista. "Už v minulosti sme hrali bez Vardyho a darilo sa nám strieľať góly a víťaziť. Pravdou však je, že strata jedného z najlepších útočníkov v súťaži je znepokojujúca," vyhlásil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies