Masaker v Žiline: Čo sa odohralo v byte pred vraždou 16-ročného chlapca?

NETKY.SK • 17 Máj 2019, 11:20 • 2 min
Masaker v Žiline: Čo sa odohralo v byte pred vraždou 16-ročného chlapca?

Žilina od včera žije v strachu, v jednom z miestnych bytov sa odohral strašný zločin, páchateľa stále nedolapili.

slovakia

left justify in out

Slovenskom otriasla správa o brutálnej vražde, ktorá sa odohrala v jednom zo žilinských bytov. Jej obeťou sa stal len 16-ročný mladík Tomáš, ktorý prišiel o život po tom, čo bránil svoju priateľku Juditu.

 

Dvojica bola v byte, keď na dvere zaklopal istý muž. Predstavil sa ako elektrikár, ktorý prišiel odpísať hodiny. Dievča mu otvorilo a páchateľ na ňu zaútočil. To však videl Tomáš a okamžite zasiahol, aby Judite pomohol. Muž na to reagoval útokom na chlapca a utŕžil mu niekoľko bodnutí nožom, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol.

 

img

 

Vrah byt opustil a zranená Judita začala volať o pomoc. Susedia zalarmovali políciu a privolali sanitku. Lekár, ktorý na miesto dorazil, sa dobodaného Tomáša pokúšal oživiť, no bezúspešne. Juditu previezli do nemocnice.

 

Páchateľ je stále na slobode, polícia po ňom intenzívne pátra, preto nateraz nemôže k prípadu uviesť ani žiadne podrobnejšie informácie. Muži zákona tak urobia, akonáhle to bude možné.

 

img

 

Nie je jasné, čo bolo dôvodom útoku, no ľudia sú zdrvení. S náhlou stratou Tomáša sa, pochopiteľne, nevedia vyrovnať jeho príbuzní, ani priatelia a spolužiaci z gymnázia, kam aj s Juditou chodili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies