Nový singel od Nerieš "Viem to" je motiváciou dosiahnutia úspechu

NETKY.SK • 14 Jún 2021, 15:30 • 2 min
Nový singel od Nerieš "Viem to" je motiváciou dosiahnutia úspechu

Tak sa zdá, že tu po roku pauzy opäť budeme mať normálne leto. Slovenská rapová scéna preto nezaháľa a postupne sa na sociálnych sieťach objavujú stále nové single či albumy. Podobne je to aj s dvomi rapermi z Pezinka.

slovakia

left justify in out

Matej Straka a Gabryell tvoria duo jednej z najlepších rapových skupín Nerieš, ktorá sa nevyhýba ani hudobnejšiemu prevedeniu svojich skladieb. Sú to síce raperi, ale sami hovoria, že sa neboja skočiť aj do niečoho iného. Hudbu robia podľa toho, ako to v tej danej chvíli cítia. 

 

 

Matej je okrem toho aj producent a robí zvukový master nielen sebe, ale mnohým raperom česko-slovenskej scény. V tomto majú chlapci výhodu, pretože produkciu majú v podstate vo svojich rukách. 

 

Nový album teda prišiel aj z ich strany. Volá sa "311" a na shop.rukahore.sk je už aj v predpredaji s originálnym merchom. Len vo včerajších hodinách pritom vyšiel prvý klip na skladbu "Viem to" a musíme uznať, že Nerieš sa posnuli opäť o level vyššie.

 

 

Celá vec je vlastne motiváčným rapom pre každého, kto tento singel počúva. Dovolili sme si vypichnúť časť Gabovho refrénu, ktorý ani nepotrebuje komentár. 

 

"Každú noc celý týždeň, myslím na to keď spím, yeah.

Ďalší deň mierim vyššie, viem lebo to tak žijem."  

 

V klipe sa okrem iného objavuje aj slovenský raper a člen DMS Separ, ten bude mať na albume aj hosťovačku vo veci "Bohém". 

 

 

Okrem iného je tu aj moderátor a jeden zo spoluzakaldateľov festivalu Hip-Hop Žije Osťo, v súčasnej dobe už aj DJ OsťoHypeman. V klipe sú aj spomínané Lamborginhi Phantom, s ktorými chcú chalani parkovať pred domom. Symbolika, akoby sa im už tento sen splnil. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies