Masaker v Mexiku: V dvoch susediacich štátoch zabili 16 ľudí

NETKY.SK • 31 Júl 2016, 09:52 • 2 min
Masaker v Mexiku: V dvoch susediacich štátoch zabili 16 ľudí

MEXIKO - Najmenej 16 ľudí bolo zabitých v sobotu v dvoch masakroch v susediacich mexických štátoch Michoacán a Guerrero, informovala agentúra AP s odvolaním sa na miestne úrady.

slovakia

left justify in out

Úrad štátneho zástupcu v Michoacáne potvrdil nález deviatich zhorených tiel vo vnútri športového úžitkového vozidla v obci Cuitzeo v oblasti, kde sa nachádzajú ropovody prevádzkované štátnou ropnou spoločnosťou Petroleos Mexicanos.


Podľa úradu existovali známky možného tajného odčerpávania potrubí a úrady teraz prešetrujú, či úmrtia súvisia s krádežou paliva.


V druhom masakri, ktorý sa odohral v štáte Guerrero, bolo zastrelených sedem ľudí, vrátane dvoch detí, v dvoch susediacich domoch v obci Tepecoacuilco de Trujano. Obec je vzdialená len 15 kilometrov od mesta Iguala, kde v roku 2014 zmizlo 43 študentov.


Miestne médiá informovali, že siedmi mŕtvi boli členovia jednej rodiny.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies