Markizák Pršo doplatil na prepracovanie, hrozí mu ochrnutie

NETKY.SK • 7 September 2017, 16:51 • 2 min
Markizák Pršo doplatil na prepracovanie, hrozí mu ochrnutie

BRATISLAVA – Markizácky redaktor Boris Pršo (34) doplatil na šialené pracovné tempo. Už dlhšie mal problémy s vysokým krvným tlakom, čo vyvrcholilo krvácaním do mozgu.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti je pod prísnym dohľadom lekárov na nemocničnom lôžku. Ako informoval Nový Čas, Pršo pravdebodobne ostane ochrnutý na polovicu tela. Všetci však veria, že sa jeho zdravotný stav zlepší, lekári nádej vidia.

 

Redaktor skolaboval počas skúšky Let´s Dance minulú sobotu. Odvtedy je umelom spánku.  V tanečnej šou Prša zatiaľ zastúpi Ľubomír Lacúch.

 

Pri mozgovom krvácaní krv vniká cez poškodenú cievnu stenu do oko­litého mozgového tkaniva, informuje portál Zdravie.sk. Podľa toho, koľko mozgového tkaniva stratilo zásobovanie krvou, na­stane buď okamžitá smrť, alebo stav bezvedomia a ochrnutie časti tela. Ak počas liečby príznaky ochorenia rýchle ustúpia, opuch vytvorený v okolí krvá­cania sa postupne vstrebe a stav postihnutého sa zlepší. 

 

Boris Pršo je známy najmä vďaka exkluzívnym rozhovorom so svetovými celebritami ako Jamie Oliver, Kylie Minogue, Liam Neeson či Ricky Martin. Televízni diváci ho poznajú aj v relácií Teleráno a Reflex.

 

 

#goodmorning #telerano #markiza #todaywearing @bennycristo #bennycristo #posledni #havealovelyday

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Pršo (@borisprso),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies