Marika Gomitová hlási návrat: Má už oficiálny web!

NETKY.SK • 29 Október 2014, 15:32 • 2 min
Marika Gomitová hlási návrat: Má už oficiálny web!

BRATISLAVA – Dvanásť rokov žila v ústraní, ale teraz sa rozhodla z neho vystúpiť. Marika Gombitová (58) sa vracia na scénu.

slovakia

left justify in out

Včera poobede sa spustil jej oficiálny web, na ktorom sa aj prihovorila svojim fanúšikom: „Moji milí fanúšikovia, na úvod by som rada povedala každému z Vás veľké ďakujem - za Vašu priazeň, trpezlivosť, dôveru a hlavne podporu po celý čas. Teší ma, že Vás môžem privítať na týchto oficiálnych stránkach MARIKAGOMBITOVAOFFICIAL.COM, kde nájdete informácie z môjho hudobného života. V blízkej dobe tu pribudne aj odkaz na oficiálny FB. Bola by som šťastná, keby sa Vám na mojich stránkach páčilo a radi ste sa sem vracali.“

 

Marika sa pomaly vracia do spoločenského života a stihla sa už aj zapojiť do charitatívnej akcie s názvom „Vie ryba, kedy sa topí?“, ktorú organizuje dizajnérka Hedviga Hamžíková-Harvánková.

 

img

 

Marika Gombitová vytvorila obrazy dva, jeden sa bude dražiť priamo na aukcii, druhý je k dispozícii na webových stránkách společnosti SOGA a draží sa od 27.10. do 7.11.2014 elektronicky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies