Súboj elity RFA proti IAF: Predné organizácie domácej scény si to rozdajú medzi sebou!

NETKY.SK • 10 Október 2023, 17:00 • 2 min
Súboj elity RFA proti IAF: Predné organizácie domácej scény si to rozdajú medzi sebou!

PRAHA - Spoločný galavečer organizácií Real Fight Aréna a I Am Fighter prinesie okrem titulových zápasov aj vzájomné duely, v ktorých bojovníci nebudú zápasiť len za seba, ale aj za organizáciu. Turnaj RFA x IAF Special Title Night už predstavil niekoľko duelov, v ktorých zistíme, ako dopadne vzájomné meranie síl oboch organizácií.

slovakia

left justify in out

Turnaj RFA x IAF Special Title Night už predstavil niekoľko duelov, v ktorých zistíme, ako dopadne vzájomné meranie síl oboch organizácií. Podujatie prebehne 11. novembra v Prahe a vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.

 

Šanca predĺžiť neporaziteľnosť

Adam Herajn sa doposiaľ medzi profesionálmi predstavil dvakrát a v oboch prípadoch dokázal svojho súpera ukončiť pred limitom. Naposledy sa ukázal v klietke na RFA 3, keď porazil Mareka Kvasnicu jednoznačne na body. Odvtedy už však ubehol necelý rok a pol.
 
Teraz sa posúva ešte o úroveň vyššie a jeho súperom bude Martin Horínek. Slovenský medailista v zápasení voľným štýlom ukazuje každým zápasom čoraz väčší progres v strikingu, ktorý mu aj naposledy priniesol víťazstvo nad Janom Veselíkom.

Pre oboch druhý zápas kariéry

Súboj nádejí a bojovníkov, ktorí len nedávno úspešne absolvovali svoju profi premiéru, bude duel Davida Zoulu a Michala Buršaka. Zoula má za sebou úžasnú amatérsku kariéru a svoj debut ukončil už po necelých 90 sekundách úvodného kola. Buršak nastúpil proti skúsenému Michalovi Jančuškovi a napriek tomu, že bol považovaný za výrazného outsidera, svojho súpera dokázal uškrtiť minútu a pol pred koncom zápasu.

Ženský zápas ako ozdoba turnaja

Víťazka druhej série reality show I Am Fighter absolvuje svoju profi premiéru proti Kamile Šimkovej, ktorá medzi profesionálmi nenadviazala na výsledky z amatérskej scény. So skóre 1-2 sa pokúsi o jeho vyrovnanie práve proti vychádzajúcej hviezde IAF, ktorá zo 14 zápasov medzi amatérmi odchádazala ako porazená len trikrát.

Ktorá organizácia bude vo vzájomnom meraní úspešná, zistíme 11. novembra. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies