Mária Kukučová pozná svoj trest za vraždu britského milionára: Najlepšie roky strávi v base

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 16:00 • 2 min
Mária Kukučová pozná svoj trest za vraždu britského milionára: Najlepšie roky strávi v base

MADRID - Na 15,5 roka väzenia odsúdili dnes v španielskom meste Málaga slovenskú občianku Máriu Kukučovú obvinenú z vraždy svojho bývalého priateľa, britského milionára Andrewa Busha, ktorú spáchala v roku 2014. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Okrem toho je Kukučová povinná zaplatiť príbuzným obete sumu vo výške 200.000 eur a súdne trovy.

 

Andrew Bush (48) vlastnil a spravoval klenotníctvo v Británii, neskôr sa presťahoval do španielskej Marbelly, kde vlastnil vilu v hodnote tri milióny libier. S Kukučovou sa rozišiel približne mesiac pred osudným incidentom.

 

Kukučová podľa svojich slov strávila vo vile sama dva dni a s Bushom sa tam stretla, keď sa vrátil aj so svojou novou ruskou priateľkou Mariou Korotajevovou.

 

Podnikateľ Korotajevovej povedal, aby ho počkala pred domom a s Kukučovou sa začal hádať. Slovenka uviedla, že vytiahol zbraň, ktorá potom pri ich následnom zápase vystrelila.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies