Pani prezidentka dnes oslavuje svoje 48. narodeniny!

NETKY.SK • 21 Jún 2021, 10:28 • 2 min
Pani prezidentka dnes oslavuje svoje 48. narodeniny!

BRATISLAVA – Hlava štátu SR Zuzana Čaputová dnes oslavuje svoje 48. narodeniny.

slovakia

left justify in out

Prezidentka Zuzna Čaputová sa narodila 21. júna 1973. Aktuálne je piatou hlavou štátu SR, pričom je prvou ženou v úrade prezidenta Slovenskej republiky.

 

Aj napriek tomu, že jej narodeniny padli na začiatok pracovného týždňa a dnes ju čaká pracovné stretnutie s predsedníčkou Európskej komisie Ursulou von der Leyen, zatiaľ neinformovala, či plánuje aj nejakú oslavu v kruhu svojej rodiny.

 

K narodeninám jej už stihol zablahoželať aj premiér Eduard Heger, ktorý jej zaprial všetko najlepšie prostredníctvom statusu na sociálnej sieti. 

 

 

Za darček od ľudí, by sa dal považovať aj jej úspech v poslednom prieskume verejnej mienky, kedy suverénne ovládla rebríček najdôveryhodnejších osobností z politiky. Rovnako si na jej narodeniny spomenula aj politička Romana Tabak z hnutia Obyčajný ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO). 

 

 

V mene redakcie prajeme pani prezidentke všetko najlepšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies