Maradona opäť v nemocnici, podľa jeho dcéry ide o plánovanú prehliadku

NETKY.SK • 14 August 2014, 11:58 • 2 min
Maradona opäť v nemocnici, podľa jeho dcéry ide o plánovanú prehliadku

BUENOS AIRES - Bývalý futbalový reprezentant aj tréner národného výberu Argentíny Diego Maradona sa od stredy na klinike Los Arcos de Palermo v Buenos Aires podrobil plánovanej zdravotnej prehliadke.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol web tycsports.com, potvrdila ju aj prostredníctvom účtu na sociálnej sieti Twitter jeho dcéra Dalma.
      

O zdravotnom stave Maradonu sa začalo špekulovať prostredníctvom sociálnych sietí. Päťdesiattriročný Argentínčan mal totiž v minulosti viacero zdravotných epizód v súvislosti s užívaním drog, či nadmerného požívania alkoholu. Dokonca bol v nebezpečenstve a aj jeho život.

 

"Otec išiel do nemocnice na plánované vyšetrenie. Ďakujem za váš záujem. Vážim si rešpekt a žiadam vás, aby ste si nevymýšľali veci, ktoré neexistujú," konštatovala na Twitteri Dalma.
      

Prehliadka údajne súvisí s plánovanou účasťou Maradonu na podujatí pod názvom Medzináboženský zápas za mier, ktorý sa uskutoční 1. septembra na Olympijskom štadióne v Ríme. Ide o charitatívny duel sponzorovaný pápežom Františkom. Výťažok z podujatia poputuje na konto Scholas Occurentes, vzdelávaciu organizáciu podporovanú pápežom a nadáciu PUPI Javiera Zanettiho, ktorá pomáha deťom vyrastajúcim v zlých životných podmienkach.

 

Miestne argentínske média uvádzajú i to, že Maradona dvojfázovo trénuje s osobným trénerom Claudiom Borgesom, a aj preto sa podrobil zdravotnej prehliadke.
      

Kontroverzný ex-futbalista sa počas uplynulého víkendu ocitol v centre škandálu, keď udrel novinára, ktorý mu údajne žmurkol na priateľku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies