Manželka ruskej hviezdy kritizuje opatrenia v NHL, naráža na hotelovú párty štyroch hráčov Capitals

NETKY.SK • 26 Január 2021, 19:47 • 2 min
Manželka ruskej hviezdy kritizuje opatrenia v NHL, naráža na hotelovú párty štyroch hráčov Capitals

USA - Štvorzápasová absencia pre štyroch ruských hokejistov v drese Washingtonu a pokuta 100-tisíc USD pre klub za porušenie protokolu o koronavíruse v NHL poriadne leží v žalúdku manželke Alexandra Ovečkina.

slovakia

left justify in out

Kritika počas celého vyjadrovania 

Anastasia Šubská neverí tomu, že nikto iný okrem práve ruských hokejistov sa nestretáva na izbách počas zápasových "tripov" na klziskách súperov a svoj hnev dala aj poriadne najavo.

 

 

"Samozrejme, že len Rusi v drese Washingtonu sú spolu na jednej hotelovej izbe. Je jasné, že všetci ostatní hokejisti v NHL si po zápasoch vonku v duchu pravidiel držia odstup od svojich spoluhráčov," napísala ironicky na sociálnej sieti Pani Ovečkinová.

Bývalá modelka nevychádza z údivu nad tým, prečo majú hráči s negatívnymi výsledkami testov zakázané zhromažďovať sa na izbách, ak sa pravidelne každý deň stretávajú na tréningoch alebo zápasoch.

 

 

"Samozrejme, že COVID-19 nemôžete chytiť na striedačke, v šatni či pri oslave gólov...Nákaza účinkuje len na hotelovej izbe. Mimochodom, môj manžel a Dmitrij Orlov majú v tele protilátky. Znamená to, že si už predtým prešli nákazou," pokračovala manželka Alexandra Ovečkina.

 

Nový brankár Caps bol neskôr pozitívny 
Jevgenij Kuznetsov, Dmitrij Orlov, Iľja Samsonov aj Alexander Ovečkin v čase stretnutia na izbe negatívne výsledky testov, ale denník Washington Post po pár dňoch prišiel s tvrdením, že Samsonov je už pozitívny a čaká ho zrejme dlhšia prestávka.

 

 

"Všetci štyria sú v karanténe, čiže majú povinnosť vynechať štyri zápasy," zdupľoval oficiálnu správu z klubového webu tréner Capitals Peter Laviolette.

 

Prekonanie rekordu sa mu vzďaľuje 
Ovečkinovi aj v súvislosti s nútenou absenciou v týchto dňoch uniká možné prenasledovanie Waynea Gretzkého ako najlepšieho strelca histórie NHL. Ruskému krídelníkovi aktuálne patrí ôsma priečka medzi najlepšími kanoniermi NHL s počtom 707 gólov. V tejto sezóne stihol streliť zatiaľ iba jeden gól v štyroch zápasoch.

 

img

 

Historické tabuľky 

Legendárny Kanaďan Gretzky dosiahol počas kariéry 894 presných zásahov a Čech Jaromír Jágr na treťom mieste historického poradia stihol zaznamenať 766 gólov. Medzi nimi je s 801 gólmi Gordie Howe.



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies