Na sociálnej sieti Clubhouse vznikla zaujímavá talentová show. Čo je to Hood Hľadá Talent?

NETKY.SK • 12 Február 2021, 14:40 • 2 min
Na sociálnej sieti Clubhouse vznikla zaujímavá talentová show. Čo je to Hood Hľadá Talent?

BRATISLAVA - Množstvo zaujímavých osobností zo sveta domácej hudby sa stretli, aby našli najväčší talent v hoode.

slovakia

left justify in out

Clubhouse je sociálna sieť, ktorá sa v posledných týždňoch stala najväčším fenoménom na internete. Miesto, na ktorom majú ľudia možnosť voľne možnosť počúvať rozhovory zaujimávých osobností, ktoré debatujú o ešte zaujímavejších témach. Rovnako tak má každý možnosť prihlásiť sa do debaty, kde môže predstaviť svoje nápady a postrehy, prípadne len okomentovať danú tému.

 

Takisto vznikajú miestnosti, v ktorých ľudia voľne diskutujú,rovnako ako na množstve ďalších platformách. Vznikajú však aj nápady, pri ktorých musíme zložiť klobúk z hláv. Miestnosť Hood Hľadá Talent patrí k tomu najsledovanejšiemu na Slovensku.

 

obrazok

 

O čo ide?

Cieľom tejto súťaže je, samozrejme nájsť nový hip-hopový talent či speváka/speváčku. Porota je zložená zo známych slovenkých osobností, medzi ktorých patra napríklad raperi Majk Spirit, Separ, Pil C (najsledovanejší Slovák na sociálnej sieti), či spoluroganizátor festivalov Hip-Hop Žije, Mário Bihary. Porotcovia z publika vyberú dvoch mladých interpretov, ktorí sa chcú tejto súťaže zúčastniť, aby sa proti sebe mohli postaviť vo virtuálnom hudobníckom súboji. 

 

Víťaz tejto takentovej súťaže získa šancu nahrať hudobný projekt, ktorý zasponzoruje hudobné vydavateľstvo Ruka Hore. Informoval o tom Aleš Varga, hlava platformy, keď to uviedol počas včerajšieho kola HHT. Ďalšie kolo začína už v nedeľu o 21:00, finále by sledovateľov malo čakať vo štvrtok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies