REPORTÁŽ: 13. ročník Victoria Cupu v Trnave

NETKY.SK • 4 August 2020, 11:54 • 2 min
REPORTÁŽ: 13. ročník Victoria Cupu v Trnave

TRNAVA – V sobotu 1.8.2020 sa uskutočnil 13. ročník Victoria Cupu, kde sa súťažilo v disciplíne mŕtvy ťah. Zúčastnilo sa ho až 96 súťažiacich zo 6 štátov.

slovakia

left justify in out

 

Organizátorov tešila vysoká účasť

Tohtoročného podujatia sa zúčastnilo 96 súťažiacich , z čoho viceprezidenta a štatutárneho zástupcu AWPC Pána Rudolfa Sisku najviac tešil počet slovenských súťažiacich ktorých sa zúčastnilo vyše 90. "Najviac ma teší, že slovenských pretekárov máme vyše 90."

 

img

 

Prvá súťaž v tomto kalendárnom roku

Po dlhej prestávke sa uskutočnilo prvé podujatie v tomto roku. Tak ako súťažiaci, aj diváci si prišli na svoje. Výborná atmosféra v "amfíku" bola odmenená skvelými výkonmi. Pri otázke, či mala táto pauza negatívny vplyv na výkony súťažiacich sa Rudolf Siska len pousmial a dodal, že "výkony sú porovnateľné ak nie lepšie ako minulý rok".

 

img

 

"Je to tu perfektné, tak ako každý rok."

Sobotňajšia súťaž zinkasovala samé pozitívne ohlasy, od obecenstva až po súťažiacich sme sa dopočuli len samej chvály. Dvojica súťažiacich Peter OndrejkaJán Babčan sa vyjadrila k atmosfére ale aj k vlastným výkonom. Peter dokázal prekonať svoj osobný rekord. Jánovi sa to síce nepodarilo, ale napriek tomu vyjadril značnú spokojnosť so svojím výkonom.

 

img

 

Exhibičná show strongmanov

Čerešničkou na torte bolo doplnkové vystúpenie strongmanov, v ktorom slovenský reprezentant Patrik Zelezka  zdolal slovenský rekord. Môžeme usúdiť, že cez karanténu na gauči neleňošil, keďže slovenský rekord prekonal o 20 kg. V kategórií Loglift vytvoril nový slovenský rekord 171kg. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik ZELEZKA (@patrikzelezka),

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies