Manchester United odštartoval ligu triumfom nad Tottenhamom 1:0

NETKY.SK • 8 August 2015, 15:46 • 2 min
Manchester United odštartoval ligu triumfom nad Tottenhamom 1:0

LONDÝN - Futbalisti Manchestru United odštartovali nový ročník anglickej Premier League víťazstvom.

slovakia

left justify in out

V otváracom dueli súťaže zdolali v sobotu na svojom štadióne Tottenham Hotspur 1:0 vlastným gólom obrancu hostí Kylea Walkera.Prvýkrát v histórii sa tak stalo, že najvyššiu anglickú súťaž odštartoval "vlastenec", pripomenula agentúra Reuters.

 

Zverenci trénera Louisa van Gaala mali v šlágri miernu prevahu a po jednom z rýchlych protiútokov sa v 22. minúte dočkali gólu, keď si Walker loptu nešťastne zrazil do siete v snahe vypichnúť ju Wayneovi Rooneymu v čistej šanci. Tottenham bol počas celého zápasu v koncovke bezzubý a tak body zostali na Old Trafford.

 

Čisté konto si pri svojej premiére v drese ManU pripísal argentínsky brankár Sergio Romero. Van Gaal nechal radšej odpočívať jednotku Davida De Geu v súvislosti so špekuláciami o jeho odchode do Realu Madrid. Súťažnú ouvertúru za United absolvoval aj Bastian Schweinsteiger, predsezónna posila z mníchovského Bayernu nastúpila v 60. minúte.  Debut v drese "červených diablov" majú za sebou i taliansky obranca Matteo Darmian, francúzsky stredopoliar Morgan Schneiderlin a holandský útočník Memphis Depay.

 

Premier League - 1. kolo:

Manchester United – Tottenham Hotspur 1:0 (1:0)

Gól: 22. Walker (vlastný)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies