Manchester United možno bude zarábať aj v strede týždňa

NETKY.SK • 1 Október 2014, 13:51 • 2 min
Manchester United možno bude zarábať aj v strede týždňa

MANCHESTER - Neúčasťou v tomto ročníku lukratívnej Ligy majstrov sa pripravili futbalisti Manchester United o finančný zdroj v hodnote viac ako 40 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu preto hľadá spôsob, ako výpadok nahradiť. Ponúka sa možnosť využiť voľné termíny v strede týždňa. Keďže United sa nečakane rýchlo porúčali aj z Ligového pohára, do konca sezóny ich čakajú iba tri súťažné zápasy mimo víkendu.

Výkonný riaditeľ Richard Arnold pre BBC priznal, že uvažujú aj o cestách za Atlantik, kde počas predsezónneho turné vypredávali americké štadióny v zápasoch s Los Angeles Galaxy (86 432 divákov), Realom Madrid (109 318) či Interom Miláno (61 238). Arnold verí, že tréner Louis van Gaal by tento nápad nezavrhol. "Máme fantastický pracovný vzťah aj mimo ihriska, veľmi si vážim jeho podporu," uviedol Arnold.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies