Manchester United, Liverpool a Everton si budú musieť nachystať 10 miliónov, ak chcú Sigurdssona

NETKY.SK • 23 Apríl 2012, 08:47 • 2 min
Manchester United, Liverpool a Everton si budú musieť nachystať 10 miliónov, ak chcú Sigurdssona

Manchester United, Liverpool a Everton si budú musieť nachystať 10 miliónov, ak chcú Sigurdssona - Futbal SWANSEA - Manchester United, Liverpool a Everton majú všetci záujem o hviezdu na hosťovaní v Swansea, Gylfi Sigurdssona, ale materský klub Hoffenheim

slovakia

left justify in out

imgSWANSEA - Manchester United, Liverpool a Everton majú všetci záujem o hviezdu na hosťovaní v Swansea, Gylfi Sigurdssona, ale materský klub Hoffenheim záložníka nepustí za menej ako 10 miliónov libier.

Islandská hviezda bola vo skvelej forme, keď od začiatku hosťovania v Swansea v januári, strelila sedem gólov v 14 zápasoch za tím Brendana Rodgersa. Bundesligový tím teraz za neho požaduje  poriadne mastné odstupné.
Tréner Liverpoolu Kenny Dalglish, tréner Evertonu Jimmy Lumsden a špión United Martin Ferguson, všetci v sobotu sledovali Sigurdssona proti Boltonu.
V Swansea by najradšej predĺžili jeho hosťovanie o ďalší rok, ale Hoffenheim vie, že z tohto hráča môžu profitovať, a s Newcastlom ako ďalším obdivovateľom, budú čakať na najvyššiu ponuku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies