Majstrovstvá Európy v Capoeire tentoraz na Slovensku v Komárne

NETKY.SK • 18 Október 2023, 15:30 • 2 min
Majstrovstvá Európy v Capoeire tentoraz na Slovensku v Komárne

24. - 26. Novembra 2023 sa v Komárne uskutočnia otvorené majstrovstvá Európy v capoeire.

slovakia

left justify in out

Pre Netky sa vyjadril organizátor majstrovstirv Tomáš "Latino" Vu Thanh: 

Je pre mňa veľkou cťou, že takéto podujatie môžeme uskutočniť práve tu v Komárne. Pre mňa a môj tím to predstavuje veľkú zodpovednosť, ale sme veľmi radi, že môžeme spoločne ukázať, ako Capoeira stále viac rastie a vzbudzuje veľký záujem na Slovensku. Capoeire sa venujem už 21 rokov, keďže v mojich začiatkoch ju nikto nepoznal a stretával som sa skôr s posmechom než s pochopením. Mojou veľkou motiváciou bolo ukázať ľuďom, že Capoeira má veľké miesto medzi uznanými profesionálnymi športmi.



Bola to veľmi dlhá cesta, dostať sa až sem, ale teraz je ten správny čas ukázať, ako Capoeira vyrástla v Európe, kde sa za ten čas vychovali Capoeiristi na profesionálnu úroveň, ktorí si medzi sebou zmerajú sily.
Pre širokú verejnosť je pripravené VEĽKÉ FINÁLE, kde si všetci prídu na svoje. Čaká na vás neskutočná energia spojená s otváracím ceremoniálom, kde vám predstavia toto umenie iba tí najlepší v Európe.
Veľké finále sa bude konať v Mestskej športovej hale v Komárne o 11:00, vstupné je dobrovoľné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies