Alena Zs. vypovedala, podľa vlastných slov je nevinná

NETKY.SK • 15 August 2019, 13:56 • 2 min
Alena Zs. vypovedala, podľa vlastných slov je nevinná

BRATISLAVA - Podnikateľka z Komárna, ktorá čelí obvineniam v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka ako aj prípravy vraždy dvoch prokurátorov a advokáta Daniela Lipšica, vypovedala dnes na pobočke Národnej kriminálnej agentúry v Nitre vo veci obvinenia z nedovoleného ozbrojovania.

slovakia

left justify in out

"Klientka poprela vinu," vyjadril sa jasne pre médiá jej právny zástupca Ján Neszméry po skončení výsluchu.  Alena Zs. navyše vyhlásila obvinenie za absurdné.

 

img

 

Policajti ešte v júli obvinili trojicu obvinenú v súvislosti s vraždou novinára Jána Kuciaka, konkrétne Tomáša Sz., Alenu Zs. a Zoltána A. z trestného činu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Spolu s väzobne stíhanou trojicou obvinili tiež Adama H. a Dávida Sz.

 

img


Momentálne sú v prípade vraždy Jána Kuciaka obvinení piati ľudia, konkrétne Tomáš Sz., Miroslav M., Zoltán A., Alena Zs. a podnikateľ Marian K. Tomu je pripisovaná úloha objednávateľa. Štvorica bez Mariana K. je tiež obvinená z prípravy likvidácie prokurátorov Petra Šufliarskeho, Maroša Žilinku a advokáta Daniela Lipšica. Dvojica Tomáš Sz. a Miroslav M. má na krku obvinená z vraždy podnikateľa Petra Molnára z Kolárova z roku 2016. Alena Zs. zase figuruje v prípade vraždy exprimátora Hurbanova Lászlóa Basternáka z roku 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies