Majstra sveta Künga čaká dvojmesačná pauza

NETKY.SK • 12 August 2015, 12:31 • 2 min
Majstra sveta Künga čaká dvojmesačná pauza

ŽENEVA - Úradujúci majster sveta v lyžiarskom zjazde Patrick Küng si nedobrovoľne dopraje možno až dvojmesačnú pauzu v tréningu.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je natiahnutá patelárna šľacha v ľavom kolene, na pokračovanie tréningu na snehu v Južnej Amerike momentálne môže tento 31-ročný Švajčiar zabudnúť. Jeho ošetrujúci lekári odporúčajú pauzu 6 až 8 týždňov. Informoval o tom server Swiss Ski.

"Je to smola, že nebudem môcť odjazdiť naplánované tréningové dávky na južnej pologuli. Najdôležitejšie však bude to, aby som absolvoval záverečnú prípravu pred sezónou pokiaľ možno bez bolesti. Ak budem v októbri a novembri na snehu v plnom tréningu, potom budem dobre pripravený na prvé preteky v Lake Louise," uviedol Küng, ktorý je špecialistom na rýchlostné disciplíny a na konte má aj 2 víťazstvá v pretekoch Svetového pohára.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies