Magic Johnson odmietol viac ponúk, uvažoval by o vlastníctve v Knicks

NETKY.SK • 27 September 2023, 09:30 • 2 min
Magic Johnson odmietol viac ponúk, uvažoval by o vlastníctve v Knicks

NEW YORK - Bývalý americký basketbalista Magic Johnson odmietol viaceré ponuky stať sa vlastníkom niektorého z klubov NBA. Podľa slov legendy Los Angeles Lakers by premýšľal iba nad ponukou New Yorku Knicks.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že by to bolo zaujímavé. Pravdepodobne by som uvažoval len o Knicks. Milujem byť s fanúšikmi, ktorí sú tak zapálení pre svoj tím. Newyorskí fanúšikovia sú inteligentní a tak by som o tomto musel premýšľať. Rád chodím do New Yorku a sledujem hru Knicks," povedal Johnson v rozhovore pre agentúru AP. Zároveň prezradil, že odmietol Golden State Warriors, Detroit Pistons a Atlantu Hawks.

 

Šesťdesiatštyriročný bývalý skvelý rozohrávač pôsobí v spoločnosti Guggenheim, ktorá v roku 2012 prevzala za 2 miliardy bejzbalistov Los Angeles Dodgers a má aj menšinový podiel v jeho bývalom klube Lakers.

 

Johnson ukončil kariéru v NBA v roku 1991 s odôvodnením, že je HIV-pozitívny. Do zámorskej profiligy sa nakrátko vrátil v sezóne 1995/1996.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: bio. Biography.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies