Vyhrážal sa zabíjaním ľudí pred prezidentským palácom: Policajti ho v krátkom čase zadržali

NETKY.SK • 6 Október 2023, 14:01 • 2 min
Vyhrážal sa zabíjaním ľudí pred prezidentským palácom: Policajti ho v krátkom čase zadržali

Perfektnú prácu odviedli bratislavskí policajti, ktorí v priebehu včerajšieho večera zadržali 37-ročného Bratislavčana. Ten krátko pred 18.30 hod oznámil na tiesňovej linke 112, že za chvíľu začne zabíjať ľudí pred Prezidentským palácom. Muž bol ihneď prepojený na linku 158, kde opakovane volal a oznamoval, že bude zabíjať ľudí.

slovakia

left justify in out


Perfektnú prácu odviedli bratislavskí policajti, ktorí v priebehu včerajšieho večera zadržali 37-ročného Bratislavčana. Ten krátko pred 18.30 hod oznámil na tiesňovej linke 112, že za chvíľu začne zabíjať ľudí pred Prezidentským palácom. Muž bol ihneď prepojený na linku  158, kde opakovane volal a oznamoval, že bude zabíjať ľudí.

Policajti ihneď začali prepátravať okolie centra Bratislavy, pričom do pár minút bola zistená aj jeho totožnosť.  
Na základe dobrej koordinácie a poskytovania informácií z operačného strediska bol podozrivý muž v krátkom čase zadržaný na Župnom námestí. Policajtom sa priznal, že sa na linke 158 vyhrážal zabitím. Muž počas komunikácie javil známky opitosti, a preto bol podrobený dychovej skúške. Tá skončila s pozitívnym výsledkom 1,23 promile.


Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečného vyhrážania. So zadržaným mužom sa v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
foto: pravda.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies