16-ročná Judita ide do väzenia, skutočne zabila svojho priateľa?

NETKY.SK • 23 Máj 2019, 11:17 • 2 min
16-ročná Judita ide do väzenia, skutočne zabila svojho priateľa?

Len 16-ročné dievča bolo obvinené z vraždy svojho rovnako starého kamaráta, polícia ju vzala do vyšetrovacej väzby.

slovakia

left justify in out

Žilinou minulý týždeň otriasol strašný prípad vraždy mladého, len 16-ročného, gymnazistu Tomáša. Prvotné informácie hovorili o tom, že kým boli Tomáš s Juditou v jej byte, na dvere mal zaklopať muž, ktorý sa predstavil ako elektrikár a prišiel odpísať elektrické hodiny. V tom ale napadol Juditu. Tomáš mal kamarátku brániť, no „elektrikár“ ho začal bodať nožom. Judita bola zranená, no zalarmovala susedov a tí privolali políciu aj sanitku.

 

Lekári po príchode na miesto, žiaľ, konštatovali Tomášovu smrť, na tele mal 21 bodných rán, ktoré boli smrteľné. Juditu previezli do nemocnice na ošetrenie.

 

Žilina žila niekoľko dní v strachu, že nebezpečný muž, ktorý sa vydáva za elektrikára, je na slobode a kedykoľvek môže svoje besnenie zopakovať. Na povrch sa však dostali nové informácie. Polícia totiž tvrdí, že v byte sa nenachádzala žiadna tretia osoba a dievčina si celý príbeh vymyslela. Skutočným vrahom Tomáša mala byť práve ona.

 

img

 

Polícia krátko na to vypracovala návrh na Juditinu obžalobu a dnes ju vzali do vyšetrovacej väzby. Príslušné úrady sa však k prípadu nechcú nijako vyjadrovať, pretože incident je v štádiu vyšetrovania a takýmto spôsobom by mohlo dôjsť k jeho mareniu.

 

Čo presne sa za dverami žilinského bytu stalo teda nateraz známe nie je. Vie sa len to, že Judita a Tomáš, ktorí boli spolužiakmi na gymnáziu, mali v piatok spoločne letieť do Londýna a vo štvrtok sa stretli kvôli tomu, aby sa dohodli na detailoch. Cesta do britskej metropoly sa už, bohužiaľ, neuskutočnila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies