ĽSNS vyrieši prezidentského kandidáta v najbližších týždňoch, Kotlebu nevylučuje

NETKY.SK • 18 Február 2018, 16:19 • 2 min
ĽSNS vyrieši prezidentského kandidáta v najbližších týždňoch, Kotlebu nevylučuje

BRATISLAVA - Strana ĽSNS Mariana Kotlebu zaujme meritórne stanovisko k budúcoročným prezidentským voľbám v najbližších týždňoch.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to podpredseda strany a poslanec Milan Uhrík s tým, že v hre je postavenie vlastného kandidáta aj podpora iného.

"Momentálne ale ešte nemáme jasne definovanú stratégiu," povedal Uhrík. Vylúčené, ale ani potvrdené, nie je, že do boja o prezidentské kreslo pôjde šéf strany Kotleba.

 

V ĽSNS sú si istí len tým, že by nechceli pokračovanie Andreja Kisku vo funkcii. "Sme odhodlaní ho nejakým spôsobom poraziť, či už tak, alebo onak. Ale určite si neželáme, aby Kiska bol ďalej prezidentom. Pre nás by bolo ideálne, keby nekandidoval," dodal Uhrík.

 

Kiska by sa mal k svojmu rozhodnutiu, či kandidovať bude, alebo nie, vyjadriť v marci. Podľa medializovaných informácií sa však hlava štátu rozhodla uprednostniť rodinu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies