Nitrianski kriminalisti zadržali muža podozrivého z drogovej činnosti

NETKY.SK • 14 Február 2023, 11:41 • 2 min
Nitrianski kriminalisti zadržali muža podozrivého z drogovej činnosti

NITRA - Nitrianski kriminalisti zadržali v Preseľanoch v súčinnosti s Policajným pohotovostným útvarom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici 42-ročného muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti. Informovala o tom polícia.

slovakia

left justify in out

Počas následnej domovej prehliadky policajti zaistili 92 jednotlivých dávok zelenej sušenej rastlinnej látky v sklenenom zaváraninovom pohári a sklenený pohár s obsahom pervitínu v celkovom množstve 2367 bežných jednotlivých dávok drogy, dodalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre. Policajtom sa podarilo zaistiť aj niekoľko ďalších predmetov súvisiacich s drogovou trestnou činnosťou, s aplikáciou a spracovaním omamných a psychotropných látok, vrátane zvyškov týchto látok, mobilný telefón a finančnú hotovosť v celkovej sume 5250 eur. "Vzhľadom na celkové množstvo zaistenej drogy sa bude vyšetrovaním tohto prípadu ďalej zaoberať Odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre," potvrdila polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies