LM: Stav Balea a Benzemu sa lepší, do zápasu s Juventusom budú fit

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 14:55 • 2 min
LM: Stav Balea a Benzemu sa lepší, do zápasu s Juventusom budú fit

MADRID - Kormidelníka futbalistov Realu Madrid Carla Ancelottiho teší zdravotný progres u Garetha Balea a Karima Benzemu. Obe ofenzívne opory obhajcu trofeje Ligy majstrov 2014/2015 by sa mali stihnúť zotaviť do budúcotýždňového prvého semifinálového súboja, v ktorom "biely balet" nastúpi v utorok v Turíne proti talianskemu šampiónovi Juventusu (5. mája). Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Waleského krídelníka Balea sužovalo zranenie lýtka, pre ktoré vynechal štvrťfinálovú odvetu s Atleticom (1:0). V nej chýbal aj francúzsky útočník Benzema, toho trápili problémy s kolenom. "Bale by mal vo štvrtok začať znova trénovať. Karimov návrat očakávame v nedeľu, obaja by teda mohli byť v poriadku na zápas s Juventusom," povedal Ancelotti, ktorého tím sa pripravuje na stredajší súboj Primera Division s Almeriou.

 

Realu patrí 2. priečka v tabuľke La Ligy, na lídra súťaže a rivala FC Barcelona stráca dva body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies