Dá sa za dverami spálne vyformovať postava?

NETKY.SK • 23 Apríl 2019, 12:21 • 2 min
Dá sa za dverami spálne vyformovať postava?

BRATISLAVA- Odpoveď je áno ked sa chce, tak sa dá. Čo nato treba? Zavrieť dvere a pripraviť si protein a správneho partnera na tréning a vaša spálňa sa môže premeniť na najlepšie fitko široko, ďaleko.

slovakia

left justify in out

Všetci chceme byť príťažliví a cítiť sa spokojne so svojím zovnajškom. Problém je v tom, že by sme chceli schudnúť bez akejkoľvek námahy. Nebaví vas potiť sa vo fitku ?Tak prečo neskúsite ísť na to jednoduchšie a príjemnejšie? Vysexujte si postavu snov.

 

img

 

Posteľ je miesto, ktoré sa môže premeniť na skvelú posilňovňu. Sex je ako každá pohybová činnosť a môže prispieť k chudnutiu. Milovanie sa považuje za najefektívnejšiu aktivitu na spálenie nadbytočných kalórií. Vedeli ste že, sex je efektívnejší ako korčuľovanie bicykel alebo tenis ? 

 

img

 

Sú polohy, pri ktorých posilňujete celé telo alebo sa zameriavate skôr len na určité partie, ako napríklad Body Core pri ktorých zapojíte hlavne rectus abdominis(priéčny sval brucha ). Napríklad stačí, že pri ľahu trochu nadvihnete zadok a už posilňujete stehenné a sedacie svaly. Pre mužov je dobré kardio, ak si vezmú ženu na ruky, žena si dá nohy okolo jeho pásu alebo poloha poležiačky z boku Skúste si prezrieť pár obrázkov z kámasútry, aby ste sa inšpirovali k „cvičeniam“, ktoré by pomohli k dosiahnutiu krajšieho tela.  

 

img

 

Takisto si tým spestríte sexuálny život, pretože čím viac cvičení, tým viac erotických polôh a tým viac sexuálneho pôžitku a skúseností. Netreba sa báť a skúsiť spojiť príjemne s užitočným. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies