LM: Slovan proti Razgradu pod taktovkou anglických rozhodcov

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 13:03 • 2 min
LM: Slovan proti Razgradu pod taktovkou anglických rozhodcov

BRATISLAVA - Stredajší prvý zápas 2. predkola futbalovej Ligy majstrov 2013/2014 medzi Slovanom Bratislava a bulharským šampiónom Ludogorcom Razgrad povedie z pozície hlavného rozhodcu Angličan Anthony Taylor.

slovakia

left justify in out

Asistentmi 34-ročného arbitra budú jeho krajania Stuart Burt a Peter Bankes, funkciu štvrtého rozhodcu vykoná Jonathan Moss, delegátom UEFA bude Belgičan Jozef De Ryck a pozorovateľom UEFA Jörn West Larsen z Dánska. Úvodný výkop stredajšieho duelu na Pasienkoch je o 20.15 h, odveta sa uskutoční na budúcu stredu 24. júla od 19.30 h v Bulharsku.

Odvetné meranie síl zverila UEFA do rúk hlavného rozhodcu Maura Bergonziho z Talianska, na čiarach mu budú pomáhať krajania Alessandro Giallatini, Fabiano Preti, štvrtým arbitrom bude Davide Massa, delegátom UEFA Luxemburčan Charles Schaack a pozorovateľom UEFA Poliak Ryszard Wójcik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies