Zuzana Čaputová prezradila, prečo je pre ňu december veľmi blízky. Odkázala aj toto posolstvo

NETKY.SK • 2 December 2020, 15:08 • 2 min
Zuzana Čaputová prezradila, prečo je pre ňu december veľmi blízky. Odkázala aj toto posolstvo

Slovenská hlava štátu sa poďakovala za jedno z dôležitých podujatí, ktoré mesiac december ponúka. Pozvala k pomoci aj ďalších.

slovakia

left justify in out

Prezidentka Zuzana Čaputová na sociálnej sieti zdôraznila, že posledný mesiac roka je obzvlášť, o niečo viac ako iné mesiace, časom služby pre iných.

 

 

„Aj preto som veľmi rada, že sme spolu so zamestnancami prezidentskej kancelárie uskutočnili zbierku a mohli tak podporiť myšlienku dobrosrdečnosti a pomoci,“ napísala s tým, že už je jasné, kam poputuje zbierka prezidentskej kancelárie.

 

„Bude venovaná rodinám zo zaplavenej oblasti na východnom Slovensku, ktoré sa vysporiadavajú s neľahkými následkami októbrových povodní,“ napísala s tým, že pozvala aj druhých, aby, kto môže, pomohol. „Ak cítite, že by ste chceli aj vy pomôcť tým, ktorí to potrebujú, môžete tak spraviť aj prostredníctvom hnutia GivingTuesday Slovensko," uzavrela prezidentka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies